Translate
    Translate to:

Steunpilaren

Vanzelfsprekend zijn wij al onze sponsors zeer erkentelijk voor de ondersteuning van onze doelstelling. Wij beschikken over de ANBI-status. Een donatie aan de Stichting Outdoor4Disabled is daardoor in de meeste gevallen volledig aftrekbaar van de belasting.

De Stichting is altijd op zoek naar sponsors en donateurs. Uw bijdrage, financieel, materieel of door inzet is voor ons van groot belang! Als tegenprestatie plaatsen wij, als u dat wenst, uw logo en gegevens op deze pagina. Daarnaast wordt u als sponsor ook vertoont in Google met advertenties. Wij bedanken u in deze advertenties als sponsor van de Stichting Outdoor4Disabled. U steunt dus niet alleen een goed doel, maar creëert ook nog eens een groot online bereik!

Wij zien uw gift graag tegemoet: voor ons en uw gemak vragen wij u hiervoor het donatieformulier in te vullen. Op die manier hebben we gelijk alle gegevens die we nodig hebben. Wilt u ons op een andere manier steunen? Neem dan contact op via e-mail info@outdoor4disabled.nl of telefoon 06 46 37 22 08.

Onze sponsors

Onderstaand een overzicht van de bedrijven en fondsen die ons ondersteunen.

Singelloop Leiden
G.C. Langhout
H.M.S. van der Staay